AZ AVENARIUS-AGRO és az HEMPEL
festékek és bevonatok magyarországi forgalmazója.
Telefon és megrendelés +36 20 955 3894
Nyitva tartás H-Cs: 8-16, P: 8-15

Konténerek festése

Mobil konténerek festése Avenarius bevonattal, a festés

Mobil konténerek:

Számos gyártó és kereskedő kínálja új és használt konténereit, amelyek a legismertebb előre gyártott acélvázas szállítóegységek. Ezek a legnagyobb mennyiségben gyártott különböző méretű szabványos, vagy attól eltérő kialakítású szállító konténerek, amelyek általában tengeri, vasúti vagy közúti módon jutnak el rendeltetési helyükre.

Ezen túlmenően az önálló vagy összeépített konténerek az egyedi külsőtől, a belső kialakítástól, a felszereltségtől és az egyéb műszaki paramétertől függően számtalan különböző rendeltetésű felhasználási területen alkalmazhatóak, amely egyre bővülő képet mutat. Az első és legkorábbi helyszínen telepített ideiglenes irodák, raktárak, tartózkodók, szállásterek, műhelyek után ma már számos őr és portakonténer, szaniter konténerek, sajtóközpontok, rendezvény és fesztivál konténerek, VIP-konténer, étkező és büfékonténerek, valamint raktárkonténerek telepítése történik folyamatosan. A folyamatosan bővülő felhasználás a rövid idő alatti elérhetőségnek, az egyszerű és olcsó mobilizálhatóságnak és bővíthetőségnek is köszönhető.

Mobil konténerek festése Avenarius bevonattal, felülről

Egyedi tervezésű, különleges megjelenésű és felszereltségű, a klimatikus viszonyoknak megfelelő szigetelésű és kivitelű konténerek széles választéka érhető el a standard kivitelű szériatípusokon túl.

Megfelelően választott festési technikával az acél vagy gyakran horganyzott szerkezeti elemek, valamint a borító lemezek megvédhetők a különböző környezeti behatások okozta korróziós igénybevétellel szemben. Az igénybevétel mértékétől függően egy és kétkomponensű bevonatok javasolhatók, figyelembe véve, hogy új, vagy felújító festésről van szó, vagy akárcsak a felhasználási design-hoz jól illeszkedő egyedi színvilág megteremtéséről.

Javasolt festékek és festék rendszerek

  • Agropox UHS Primer- Agropur Top Coat : új és felújító festés C3 közepes élettartam felett
  • Agrosit One Coat vagy Agropur Einschichtlack : új és felújító festés C3 közepes élettartamig
  • 2K PU 250-50 fedőfesték : egyedi szín kialakítás RAL, NCS és …színkódok szerint