AZ AVENARIUS-AGRO és az HEMPEL
festékek és bevonatok magyarországi forgalmazója.
Telefon és megrendelés +36 20 955 3894
Nyitva tartás H-Cs: 8-16, P: 8-15

Hírek

aug 26

Acélszerkezetek 2013. Szeptember

  • 2013. augusztus 26.
  • Szerző: Calsom Color

Az első félév forgalma alapján a Rembrandtin bizakodóan tekint a 2013-ból hátralévő hónapok elé, joggal optimista az előzetes számok alapján. Az értékesítés volumene a Christ Lack közelmúltban történt beolvadásával igen kedvezően módosult. A porlakk üzletág is jelentős mértékben bővült, ma már szinte minden felhasználási területre tud kitűnő minőségű  porlakkot kínálni a legváltozatosabb színekben.

A Rembrandtin hazai forgalma is kedvezően alakult. A 2012 év új fejlesztésű „sikerterméke”, az egyrétegű (alapozó és fedőfesték kombináció) REM AK OC THIX számos kiemelkedő osztrák és magyarországi projektben lett felhasználva ez év folyamán is. Példaként említhető a Teleki tér újjáépített piacának acél csarnok szerkezete, valamint a LEGO Nyíregyházán épülő gyárának szerkezetei, melynek egyes részein a tűzgátló bevonat fedőfestékeként kerül beépítésre.

avenarius-hochbruecke-2

Korábbi hírekben szerepelt már, hogy megállapodás született az osztrák AVENARIUS AGRO festékgyárral termékeinek forgalmazásáról. A megállapodás értelmében új termékeket is kínálunk partnereinknek a korrózióvédelem területen. Az együttműködés további célja a hagyományos ipari festék választék bővítésén túl újabb festékfelhasználói területek ellátása jó minőségű, korszerű anyagokkal. Új felhasználási területként  a beton védelem, beton felújítás területére szeretnénk versenyképes árú, új anyagokat kínálni, valamint víz- és földalatti szerkezetek korrózióvédelmére kifejlesztett speciális bevonatok hazai bevezetésének lehetőségeit keressük. Ezen a területen elsősorban a hagyományos kátrány-epoxi rendszereket kiváltó egészségre, és környezetre nem káros high solid, kétkomponensű bitumen-és antracitolaj-epoxi kombinációs rendszerek bevezetését tervezzük.

Avenarius-1

Az AVENARIUS-AGRO az építőipar területén a betonhoz kapcsolható festékek, masszák ragasztók és egyéb adalékok területére óriási választékban kínál anyagokat. Nem véletlen, hogy az év első felének legjelentősebb referencia munkái között egy beton szerkezetű híd, a Lingenau völgyhíd szerepel, amely a Disbokret Mörtel 520 és Agrosit Betoncolor termékekkel került felújításra. Ezekkel az anyagokkal készült 1986/87 –ben a Wangauer Ach autópálya híd és a bevonat a mai napig ép, esztétikus megjelenéssel óvja a beton szerkezetet.

Calsom Color Kft-REMBRANDTIN, AVENARIUS-AGRO képviselet

Kalocsay Gergely
ügyvezető

TOVÁBBI CIKKEINK

máj 21

Új hangár épül a budapesti repülőtéren!

Ismét gigantikus munkagépek dolgoznak a Liszt Ferenc repülőt...

jún 2

Végéhez közeledik a Győri Aréna sportkomplexum kivitelezése

Idén januárban kezdődött egy közel 5 milliárd forintos beruh...

feb 22

Norvégia – Clarion Hotel acélszerkezeti festése

Első negyedévünk meghatározó projektje stratégiai partnerünk...