AZ AVENARIUS-AGRO és az HEMPEL
festékek és bevonatok magyarországi forgalmazója.
Telefon és megrendelés +36 20 955 3894
Nyitva tartás H-Cs: 8-16, P: 8-15

TERMÉK RÉSZLETEK

HEMPADUR MASTIC 45880

  • epoxi festék
  • 2K
C1

Leírás:

A HEMPADUR MASTIC 45880 egy kétkomponensű, poliamid adduktal térhálósodó, magas szárazanyag tartalmú, magas rétegalkotó epoxi festék. Kemény és szívós bevonatot képez, jó terülési tulajdonságai vannak, és alacsony hőmérsékleten térhálósodik.

Javasolt felhasználás:

Mint ön-alapozó, felület-toleráns festékbevonat rendszer, vagy, mint közbenső, ill. átvonó bevonat kopásálló festék rendszerekben, ahol alacsony VOC és magas rétegszerkezet az elvárás. Víz alá merülő felületeknél a Hempadur Mastic 45880-at csak kisebb javításoknál ajánlott használni. Elő lehet írni, ahol a kiterjesztett idejű átvonási igények ébrednek a poliuretán átvonó rétegek iránt (tipikusan „utazó” (epoxi réteggel szállított szerkezet) bevonat). Lehet alkalmazni térhálósodott cinkszilikátra (GALVOSIL termékek) közvetlenül, ill fémszórt bevonatú felületre a buborékolás minimalizálására.

Szabványos színárnyalat* / kód

12170* / Szürke

A termék vascsillám (MIO) pigmenttel színezve (Színárnyalat száma: 12430- vöröses-szürke). A terméket alumíniummal pigmentált színekben és különböző szárazanyag tartalomban gyártjuk.

Termékadatlapok:

VISSZA A TERMÉKEKHEZ