AZ AVENARIUS-AGRO és az HEMPEL
festékek és bevonatok magyarországi forgalmazója.
Telefon és megrendelés +36 20 955 3894
Nyitva tartás H-Cs: 8-16, P: 8-15

TERMÉK RÉSZLETEK

HEMPEL’S THINNER 08080

  • hígító
C1

Leírás

A HEMPEL FESTÉK olyan módon készül és kerül a felhasználóhoz, hogy hígítás általában nem szükséges, feltéve, ha a festéket megfelelően elegyítették/keverték.
Ugyanakkor, ha a festéket vékony rétegvastagságban alkalmazzák (például, mint „tömítő réteg”), vagy ha a festék túl sűrűvé vált, pl. hideg időjárásban, a termék adatlapon feltüntetett HEMPEL hígítók adagolhatók hozzá, hogy az alkalmazáshoz legjobban megfelelő állagot kapják. Általános szabályként a hígító mennyiségét minimális szinten kell tartani, mivel a festékanyag megszenvedi a túlméretezett hígítást. Mégis, ha az alkalmazás túl magas hőmérsékleteken (levegő és/vagy acél) történik, a hígításnak még az adatlapokon jelzett szintek felettinek is kell lennie, hogy elkerüljék a száraz-szórást ill. gyenge réteg képződését.

A HEMPEL hígítók a legjobb eredményeket adó célzattal vannak elkészítve, tekintettel a jó kenhetőségére, szórási tulajdonságaira, stb.
Néhány esetben az általános oldószerek helyettesíthetik. Mivel az ilyen anyagok a mi hatáskörünkön kívül vannak, visszautasítunk minden ilyen eredményből származó felelősséget. Mindegyik esetben a vonatkozó termék adatlap, és – ha elérhető – az ALKALMAZÁSI UTASÍTÁSOK a mérvadóak. A HÍGÍTÓK használatára a szerszámok tisztításához, lásd a túloldali MEGJEGYZÉSEK fejezetet.

Javasolt felhasználás:

08080 (25°C/77°F)
HEMPAQUICK minőség csoport
HEMPATEX minőség csoport
HEMPATHANE átvonó festékek és zománcok
HEMPEL’S ANTIFOULINGS, GLOBIC és DYNAMIC, OCEANIC ésOLYMPIC

Fizikai tulajdonságok:

Színárnyalatok / színek: 00000/ Színtelen.
Lobbanás pont: 23 °C [73.4 °F]
Fajsúly: 0.9 kg/liter [7.3 font/amerikai gallon]
V.O.C. tartalom: 870 g/l [7.2 font/amerikai gallon]

Alkalmazás adatai:

Óvatosan kezelje. Használat előtt és alatt, tanulmányozza a csomagoláson és a festékes kannákon található valamennyi biztonsági feliratot, olvassa el figyelmesen a HEMPEL Biztonságtechnikai Adatlapokat és kövesse valamennyi helyi vagy országos biztonsági előírást.

 

Termékadatlapok:

VISSZA A TERMÉKEKHEZ